Jobba med oss        Verksamheter


Servis Malmöns Brygga  

Anställningsperiod Juni-Augusti

Ca 20 minuter från Smögen ligger BohusMalmön, en av västkustens mest fantastiska platser och nu söker vi på Gastroträdgården dig som vill ansluta dig till vårt team för sommarsäsongen 2021!

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av branschen sedan tidigare, antingen bakom baren eller i servisen, och förstår att sommarsäsongen är kort så att snabbt jobba ihop sig med sina kollegor för att kunna leverera proffsig service under Sveriges varmare månader är A och O!

Vi tror för att trivas hos oss är du som person social, stresstålig, gillar kontakten med människor  och håller en positiv inställning på jobbet. Intresse för mat och dryck är viktig samt vilja att utvecklas och förstå produkten för att kunna leverera bästa möjliga service till våra gäster.
Servicevana och vana av a la carte är önskvärt men ej ett krav.

Då det kan vara svårt att hitta boende på ön kan vi vara behjälpliga i detta för att kunna bygga ett så bra team som möjligt för sommaren 2021.

Som servis på Malmöns Brygga förväntas du:
  • Arbeta i den dagliga driften
  • Vara en del av teamet och ansvara för att leverera så bra service som möjligt till våra gäster
  • Upprätthålla rutiner på restaurangen för att säkerställa jämn kvalité

Lön efter överenskommelse.


Skicka ansökan med CV + personligt, eller om du har frågor, till;
Anna Fransson
anna@gastrotradgarden.se
+46(0) 723 338 710

Vi ser fram emot din ansökan!
Verksamhetsbeskrivning
Malmöns Brygga är en klassisk västkust-bistro som serverar mat lagad med precision baserad på och inspirerad av råvaror från västkusten. Restaurangen drivs med en vilja att leverera en skärgårdsupplevelse grundad i kvalitet och varmt bemötande. Restaurangen har sittningstider för lunch och middag samt serverar under mellantiden personalmat för alla som arbetar inom företaget på ön. Här finns möjlighet att arbeta med ett brett vinsortiment, utrymme för lärande och utveckling inom både smak och hantverk.

Malmöns Brygga levererar även maten till M/S Svea af Bohuslän, den skärgårdskryssare byggd 1904 som har sin hemmahamn på Bohus-Malmön.

RESTAURANG MALMÖNS BRYGGA, BOHUS-MALMÖN