Jobba med oss        VerksamheterServis Hamnskjulet


Anställningsperiod Juni-Augusti

Ca 20 minuter från Smögen ligger BohusMalmön, en av västkustens mest fantastiska platser och nu söker vi på Gastroträdgården dig som vill ansluta dig till vårt team för sommarsäsongen 2021!

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av branschen sedan tidigare, antingen bakom baren eller i servisen, och förstår att sommarsäsongen är kort så att snabbt jobba ihop sig med sina kollegor för att kunna leverera proffsig service under Sveriges varmare månader är A och O!

Vi tror för att trivas hos oss är du som person social, stresstålig, gillar kontakten med människor  och håller en positiv inställning på jobbet. Intresse för mat och dryck är viktig samt vilja att utvecklas och förstå produkten för att kunna leverera bästa möjliga service till våra gäster.
Servicevana och vana av a la carte är önskvärt men ej ett krav.

Då det kan vara svårt att hitta boende på ön kan vi vara behjälpliga i detta för att kunna bygga ett så bra team som möjligt för sommaren 2021.

Som servis på hamnskjulet förväntas du:
  • Arbeta i den dagliga driften
  • Vara en del av teamet och ansvara för att leverera så bra service som möjligt till våra gäster
  • Upprätthålla rutiner på restaurangen för att säkerställa jämn kvalité

Lön efter överenskommelse.


Skicka ansökan med CV + personligt, eller om du har frågor, till  
Anna Fransson
+46(0) 723 338 710
anna@gastrotradgarden.se

Vi hörs!
Verksamhetsbeskrivning
Hamnskjulet serverar kvalitetsburgare, fish & chips och pizza. Som det enklare alternativet bland restaurangutbudet på Bohus-Malmön skall upplevelsen av Hamnskjulet vara välsmakande, snabb och personlig. Restaurangen har öppet under hela dagen, större delen av platserna är utomhus och den tar inga bordsbokningar. Vi siktar alltid mot att leverera ett personligt gästbemötande utan att vara påträngande. Servicekvaliteten på Hamnskjulet skapas genom bred kunskap kring menyn och dryckesutbudet i kombination med utvecklandet av din egen, personliga stil i matsalen.